Maak nu een afspraak voor je COVID boosterprik bij de apotheek

Maak nu een afspraak voor je COVID boosterprik bij de apotheek

Heb je nog ergens een uitnodiging hangende voor je COVID vaccinatie? Maak nu een afspraak voor je boosterprik bij de apotheek. Want vanaf 18 november kan je ook terecht bij Apotheek De Witte in Asse voor je COVID vaccinatie.

Waarom voor je boosterprik naar de apotheek gaan?

De vaccinatiecentra worden geleidelijk aan afgebouwd. Huisartsenpraktijken hebben het vaak te druk om dit erbij te nemen. Daarom werd besloten ook de apothekers hierbij te betrekken. Met succes, want heel wat apothekers werken hieraan mee. En dat is maar goed ook, want het maakt de drempel voor velen een pak lager. Geen grote, onpersoonlijke ruimtes. Geen gevoel van mee te gaan met de massa. Wel een persoonlijke aanpak in een vertrouwde omgeving bij de apotheker die je al jaren kent.

Via het platform Vaccinet ziet de apotheker perfect welke vaccins je al dan niet gekregen hebt. Tegelijk wordt het toegediende vaccin geregistreerd in het systeem. Zo heeft iedereen die dit kan raadplegen direct de juiste informatie over jouw vaccinatieschema. En hoef jij dit zelf niet bij te houden.

Waarom een boosterprik laten zetten?

De boosterprik blijft belangrijk om de gevolgen van een COVID-besmetting te beperken. De Hoge Gezondheidsraad wijst erop dat de booster voor ongeveer 90% tegen ernstige COVID-19 beschermt. Daarom raden ze aan om alle vaccins te laten zetten.

Hoe boek je jouw afspraak voor je COVID vaccinatie bij de apotheek?

Via de groene afspraakknop op onze website maak je een afspraak voor jouw boosterprik. Het is belangrijk om steeds een afspraak te maken. De vaccins liggen niet standaard op voorraad in de apotheek. Door op afspraak te werken en de afspraken te groeperen, garanderen we steeds dat er voor jou een dosis klaar ligt.

Maak nu je afspraak bij Apotheek An De Witte voor je boosterprik.