Waarom wij je in onze apotheek van harte uitnodigen om wél binnen te komen

De regels worden steeds strenger. Helemaal begrijpelijk want we moeten dit virus écht stoppen. Volg de maatregelen dus op en blijf zoveel mogelijk thuis, ook al is dat niet altijd evident.

Jouw gezondheid is voor ons topprioriteit nummer 1. Laat dus zeker niet na om jouw medicatie en verzorgingsproducten op te halen. We nemen extra voorzorgen om de apotheek zo veilig mogelijk te maken. Voor jullie en voor onszelf.

  • Tijdens de verbouwingen vorige jaar werd een automatische kassa geïnstalleerd. Door hiervan gebruik te maken hoeven wij elkaar geen geld meer te overhandigen, dat doet de kassa voor ons. Volkomen veilig dus en het geeft je de mogelijkheid om toch nog contant te betalen.
  • Verder houden wij strikt toezicht op de luchtkwaliteit in de apotheek. Elk uur wordt de lucht volledig gefilterd en wordt verse buitenlucht aangezogen. De eventuele bacteriën en virussen die hierin aanwezig zijn worden gezuiverd dankzij het Pure Blue Air installatie. Door ionisatie wordt elk deeltje van de lucht ontdaan van ongewenste stoffen. De lucht wordt sowieso elk uur volledig gefilterd en ververst met verse buitenlucht. Maar wat met de virussen en bacteriën die hier of buiten zouden aanwezig zijn? Benieuwd naar de werking? Klik op de link om een video over deze installatie te bekijken: https://www.pureblue-air.com/.
  • Net als overal mag er in onze zaak 1 persoon per 10 m² binnen. Dit komt neer op 15 personen in totaal. Zo kan je op veilige afstand van elkaar winkelen. Via de route met hartjes word je veilig en gezond naar ons advies geleid.
  • Ten slotte wordt ook strikt toegezien op de hygiëne.

Kan je zelf niet veilig naar de apotheek komen, bijvoorbeeld omdat je zelf besmet bent of in quarantaine zit? Of omdat je je ondanks alle inspanningen niet veilig voelt? Ook dan kunnen we je gewoon helpen door naar je toe te komen. 

Hoe werkt dat?

  • Gebruik bij voorkeur de APOCONNECT APP. Deze app laat je toe om je producten te reserveren en met ons te communiceren. Bovendien houdt deze app een aankoophistoriek voor je bij. Wij bezorgen je een inlogcode. 
  • Of stuur een foto van je voorschrift naar ons mobiel nummer 0468348606. Wij sturen je dan zeker een bericht terug.
  • Je kan ons ook gewoon bellen op ons vast nummer 024526342. Hou er wel rekening mee dat wij niet altijd onmiddellijk kunnen opnemen als we ons persoonlijk advies aan klanten geven.

Vriendelijk verzoek: onze thuisleverservice is er ook voor jou, maar vraag het ons alleen als het echt niet anders kan. Wij bezorgen jouw voorgeschreven medicijnen dan binnen de 24 uur bij je thuis. 

Veel succes!
An De Witte & team