Over ons

Menselijke aanpak, luisterend oor en persoonlijke opvolging

Sinds jaar en dag staan titularis An De Witte en haar ervaren team van gezondheidsexperten klaar om jouw vragen met de grootste aandacht en gepaste discretie te behandelen. We luisteren naar jouw verhaal. Op die manier leren we jou en je specifieke situatie in alle vertrouwen kennen. Wij zetten onze jarenlange ervaring en kennis voor je om in persoonlijk advies. We volgen je van nabij op om je te helpen jouw gezondheidsproblemen of -vragen uit de weg te ruimen. 
Maak eventueel vooraf een afspraak als je je daar comfortabeler bij voelt. Jouw welbevinden en gemak zijn bij ons topprioriteit.

Jouw lichaam en geest in balans brengen en houden, daar gaan wij elke dag voor!

We bekijken gezondheid vanuit een zo breed mogelijk perspectief en streven naar een levenshouding die jouw vitaliteit en levenslust verhogen. Naast vrij verkrijgbare en voorgeschreven medicatie, maken wij je ook graag wegwijs in (huid)verzorgingsproducten en voedingssupplementen. We gaan samen met jou op zoek naar de beste producten, de meest geschikte combinaties en de juiste doses. 
Je vindt onze producten in de apotheek of online. Betalen gebeurt veilig aan onze automatische kassa of met je bankkaart.

Regelmatig kan je bij ons ook terecht voor informatieve sessies, individueel of in groep, waarin we jou interessant gezondheidsadvies geven. Het onderwerp van deze sessies belicht steeds een ander aspect van het gezondheidsspectrum. Onderwerpen als huidverzorging en gezonde voeding komen er aan bod, maar regelmatig bieden we ook een persoonlijke analyse met bijhorend gezondheidsadvies.
Hou hiervoor zeker onze blog in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief. Plaatsen zijn dikwijls beperkt en inschrijven is dan ook aangewezen.

An De Witte

Sara Van Buggenhout

Isabelle Temmermans

Ons team breidt uit

Door de verhoogde vraag naar gezondheidszorg, breiden wij onze services uit. Daarvoor zijn we op zoek naar een gezondheids- en lifestyleconsulent(e) en een apotheker.
Alle info vind je op onze vacaturepagina.