Onze diensten

Streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam

Gezondheid is een ruim begrip. Vandaag de dag leef je in een heel dynamische en complexe tijdsgeest. Zowel fysiek als mentaal vraagt dit heel wat inspanningen. Gezondheid gaat breder dan een medisch probleem van een bepaald orgaan of lichaamsdeel. Alles is met elkaar verbonden. Bekijk je gezondheid dus vanuit een zo breed mogelijk perspectief.

Voorkomen is beter dan genezen

De apotheek is veel meer dan een plaats waar je medicijnen koopt om te genezen. We zijn vooral dé plaats om preventief je gezondheid te bevorderen en te verbeteren. Het totaalplaatje is heel belangrijk. Een kwaliteitsvolle en positieve levenshouding verhogen je vitaliteit.

Jouw levenskwaliteit staat centraal

In de eerste plaats kijken we wat er nodig is om je gezond te houden. En dat begint vanbinnen. Een evenwichtig voedingspatroon geeft je lichaam de voedingsstoffen die het nodig heeft. Kom langs voor een oligoscan en kom te weten welke mineralen of vitaminen te veel of te weinig in je lichaam aanwezig zijn. Met de juiste aanpak voel je je fysiek en mentaal sterker dan ooit.

Zorgeloos thuis herstellen na een ziekenhuisopname

Bij een ziekenhuisopname komt veel kijken. Het is fysiek en mentaal zwaar. Je hebt zoveel aan je hoofd. Weten dat je thuis comfortabel kan herstellen met de juiste medicatie is een grote zorg minder. Kom voor je opname langs in de apotheek en bereid samen met ons jouw herstel voor.