5 keer meer kans op succesvol stoppen met roken

5 keer meer kans op succesvol stoppen met roken

Stoppen met roken is een fikse uitdaging. Daarom organiseert de Stichting tegen Kanker voor de tweede keer de Buddy Deal campagne. Laat je bijstaan door iemand uit je omgeving en blijf dankzij die steun de volledige maand mei rookvrij. Zo maak je maar liefst 5 keer meer kans op succesvol stoppen met roken.

Kies zelf je buddy om te stoppen met roken

Je kiest volledig zelf wie je als buddy zal bijstaan in deze uitdaging. Het doel? Dat jij als roker niet de enige bent die voor een uitdaging staat. Spreek met jouw buddy af welke uitdaging die zal aangaan als je effectief stopt met roken. Trakteren op een etentje? Samen gaan parachutespringen? Tickets voor een concert van die band die je al zo lang eens live wil zien spelen? De keuze is aan jou en je buddy. Neem in elk geval iets wat jou extra motiveert om te stoppen met roken. Lonkt de sigaret toch? Dan hoef je maar even te denken aan die leuke tegenprestatie om aan die lokroep te weerstaan.

Volg de dagelijkse tips van Buddy Deal om te stoppen met roken

De Stichting tegen Kanker bouwt een mooie digitale campagne uit om je de volledige maand mei te steunen. Hoe werkt het? Zowel jij als je buddy schrijven gratis in op de website. Daarna ontvang je de een steunkit en krijg je elke dag een bruikbare tip in je mailbox. Bovendien krijg je bij de start een uitnodiging voor een webinar om je goed voor te bereiden. Zo gaan zowel jij als je buddy gemotiveerd aan de slag om de sigaret voorgoed te weren.

Waarom 1 maand stoppen met roken?

Inderdaad, de campagne mikt op 1 maand. Omdat het bewezen is dat je zo 5 keer meer kans maakt om definitief te stoppen met roken. Geef dus samen met je buddy het beste van jezelf om dit vol te houden. En geniet nadien dubbel en dik van dat etentje, dat concert én je rookvrije leven.

Bij apotheek An De Witte helpen we je graag verder om deze uitdaging te winnen.