Zeg acne vaarwel dankzij huidvriendelijke probiotica

Zeg acne vaarwel dankzij huidvriendelijke probiotica

Jeugdpuistjes zijn een oud zeer. Ze duiken ongewenst op en geven je zelfvertrouwen een duw tijdens de meest onzekere periode van je leven. De puberteit. Je probeert allerlei huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Maar niets helpt. En het nemen van pillen gaat je net een stap te ver. Gelukkig staat de wetenschap niet stil. Zeg acne vaarwel dankzij huidvriendelijke probiotica.

Wat zijn probiotica?

Probiotica zijn goede bacteriën die slechte bacteriën elimineren. Overal in je lichaam zitten bacteriën. In je darmen, maar ook op je huid. Je kent zeker de reclame voor yoghurts met de zogenaamde actieve bifidus. Die actieve bifidus slaat op de goede bacteriën in de yoghurt die de balans van je darmflora herstellen. Deze bacteriën zijn met andere woorden net goed voor de gezondheid.

Wat is de link tussen probiotica en acne?

Acne werd vroeger vooral bekeken als een hormonaal probleem. De hormonen komen op en daar zijn de jeugdpuistjes. Maar recente onderzoeken wijzen steeds meer in de richting van de bacteriën op de huid. Is er iets mis met de balans in de bacteriën? Dan winnen de slechte bacteriën van de goede en ontstaan er puistjes en onzuiverheden. Behandel je op dat moment je huid met goede bacteriën, dan wordt de balans hersteld. Weg puistjes. Weg onzuiverheden. Welkom mooie en gezonde huid.

Welke producten bestrijden acne met probiotica?

Yun heeft een volledig gamma producten voor de acnegevoelige huid. Heb je last van hevige opstoten? Gebruik de ACN REPAIR Therapy. Ben je gevoelig voor puistjes en wil je een degelijke dagelijkse huidverzorging?  Gebruik dan de wasgel en crème ACN PROTECT Therapy. De probiotica houden de balans van de bacteriën op je huid recht en maken je huid op een gezonde manier puistjesvrij. Breng de crème aan op je hand. Duw de microcapsules zachtjes open. Smeer dit 10 seconden in op je gezicht en veeg de restjes af. Eenvoudig, gezond en heel efficiënt.

Ga langs bij Apotheek An De Witte en zeg acne vaarwel dankzij probiotica.